Események - OMVK - Diana Vadászhölgy Klub Bács-Kiskun megyei szervezetének újra alakulása - Országos Magyar Vadászkamara Bács-Kiskun Megyei Területi Szervezete
Országos Magyar Vadászkamara
Bács-Kiskun Megyei Területi Szervezete
Linkek
Eseménynaptár
« Március 2020 »
H K Sz Cs P Sz V
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     


2014. 08. 09. 10:00 Diana Vadászhölgy Klub Bács-Kiskun megyei szervezetének újra alakulása

Tisztelt Vadásztársak!

 

    Örömmel tudatom Önökkel/Veletek, hogy hosszú idő után újra megalakul a Diana Vadászhölgy Klub Bács-Kiskun megyei szervezete. Sajnálatos módon eddig nem működött aktívan a csoport az országos rendezvényeken. Ezért is döntöttem úgy, hogy szeretném egy csokorba gyűjteni a megyében vadászó, természetjáró Hölgyeket. Közzé tettem ezért egy felhívást, melyre igen sok pozitív visszajelzés érkezett. Ennek eredményeképpen hozott össze a sors Dávid Rékával, aki szintén hasonló kitartással szervezi és egyengeti, a még igazán fiatal szervezetünk útját.

   Célunk, hogy minél több programon vehessünk részt együtt, és hogy életre szóló barátságok alakuljanak ki. Mivel a leendő tagjaink között van, akinek már gyermeke van, igyekszünk családbarát programokat szervezni. Éppen ezért a szeptemberben megrendezésre kerülő megyei vadásznapon már gyermekfoglalkoztatóval várjuk majd a csemetéket. Terveink között szerepel a fiatalok oktatása, előadások, táborok szervezése. Mert úgy gondolom, hogy minél fiatalabb korban ismerkednek meg a természettel, vadászattal annál szorosabb kötelék alakul majd ki közöttük. Rajzpályázatok kiírása, a fiatal tehetségek támogatása, koronglövő versenyeken való részvétel, közös főzések, kirándulások vadászatok, ezek mind olyan programok, melyekre a Bács-Kiskun megyei Diana Vadászhölgy Klub lehetőséget biztosít. 

Szerencsére minden támogatást meg is kapunk, mind az Országos Diana Vadászhölgy Klubtól, mind a Bács-Kiskun megyei Vadászkamarától. Ezúton szeretném megköszönni Nekik a segítséget.

    Első összejövetelünkre augusztus. 09.-én szombaton, Kecskeméten a Kecskeméti Városi vadásztársaság fácán telepén lévő vadászházban, 10 órától kerül sor. Itt szeretnénk egy alakuló gyűlést tartani, ahol mindenről pontos információt adunk. Várunk szeretettel minden érdeklődőt és kedves családját.

    Kérek mindenkit, hogy aki kedvet érez arra, hogy egy ilyen összetartó csapat tagja legyen, és szeretne részt venni az alakuló gyűlésen, legyen szíves, keressen fel minket az alábbi telefonszámokon július végéig, a pontos létszám ismerete miatt.

    Várjuk a vadász feleségek és természet szerető hölgyek jelentkezését is, akik kedvet éreznek a közös munkához!

 

Vadászüdvözlettel: Tarjányi Lili 

 

2014. 08. 09.